News

Transcendent Group ännu en gång bland Europas bästa arbetsplatser

September 10, 2020

Transcendent Group har ännu en gång utsetts som en av Europas bästa arbetsplatser i Great Place to Works årliga ranking.

Detta är tredje året på raken som Transcendent Group rankas som en av de bästa arbetsplatserna i Europa, i år på plats 21 i sin kategori. Tidigare i år utsågs Transcendent Group som Sveriges sjunde bästa arbetsplats i kategorin för medelstora bolag, samt Norges fjärde bästa arbetsplats i kategorin för små bolag.

”Vår främsta tillgång som bolag är våra medarbetare. Resultaten i denna sammanställning visar att vi lyckas vara den typ av arbetsplats som vi strävar efter att vara, och att kulturen fortsätter vara stark även när vi växer och utvecklas som bolag. Att attrahera och behålla de bästa människorna inom Governance, Risk och Compliance är en central del av vår strategi, och kräver att vi är en ”great place to work”. Jag är mycket nöjd över utfallet och väldigt stolt över våra medarbetare”, säger Martin Malm, vd för Transcendent Group.

Great Place to Work identifierar de främsta organisationerna som erbjuder fantastiska arbetsplatser i Europa och publicerar dem i den årliga listan Best Workplaces in Europe. Listan delar in bolag i tre storlekskategorier: Små och medelstora (20-499 medarbetare); Stora (500+ medarbetare); och Multinationella bolag. Great Place to Work analyserade undersökningsresultat från över 1,46 miljoner anställda i Europa för att fastställa listan.

För mer information, kontakta:
Martin Malm, vd Transcendent Group
Martin.Malm@transcendentgroup.com
+46 73 335 94 26

Om Transcendent Group
Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom Governance, Risk och Compliance. Våra tjänster skapar trygghet och möjligheter för myndigheter, företag och andra organisationer inom en rad olika branscher. Sedan bolagets start 2001 har Transcendent byggt ett differentierat erbjudande baserat på en värderingsdriven kultur med erfarna experter. Transcendent Group är en av Europas, Sveriges och Norges bästa arbetsplatser 2020 och har varit ett Great Place to Work sedan 2012. Transcendent Group har cirka 130 antal anställda i 8 länder runtom i Europa. Transcendent Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank, +46(0)8-409 421 20, corp@avanza.se. För mer information, besök www.transcendentgroup.com.

Related news