News

Transcendent Group ännu en gång på Great Place to Works topplista

March 25, 2021

Transcendent Group rankas som Sveriges 8:e bästa arbetsplats på Great Place to Work Sveriges årliga topplista i kategorin medelstora bolag. Det är 9:e gången de senaste 10 åren som Transcendent Group listas som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Transcendent Group är även högst upp på listan av alla medelstora bolag noterade på någon av Nasdaq Stockholms marknadsplatser.

”Under föregående år har vi kämpat extra hårt med flertalet aktiviteter för att ytterligare förstärka det som verkligen gör oss unika – vår kultur! Vi förbättrar oss i flera av de dimensioner som utvärderats; trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. 2020 var dessutom ett ansträngande år på grund av pandemin. Hemarbete och oro på marknaden har präglat perioden, så det gör mig extra stolt att vi presterar så bra ett år som detta. Medarbetare som trivs och mår bra på sin arbetsplats, presterar även bra vilket gör att Transcendent Group alltid levererar stort värde för sina kunder. Det här är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att vi har en fantastisk grund att stå på, vilket är synnerligen avgörande för ett värderingsstyrt bolag i dessa oroliga tider,” säger Martin Bohlin, VD Transcendent Group Sverige.

Great Place to Work hjälper företag att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur genom medarbetarundersökningar och kulturutvärderingar. I år har Great Place to Work® utvärderat 23 074 medarbetare runtom på svenska arbetsplatser. De organisationer som rankas allra högst av sina medarbetare hamnar på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Läs mer om Great Place to Work, och se listan i sin helhet här.

Related news