News

Transcendent Group är ännu en gång på Great Place to Works topplista

March 31, 2022

Transcendent Group rankas som Sveriges 10:e bästa arbetsplats på Great Place to Work Sveriges årliga topplista i kategorin medelstora bolag. Det är 10:e gången de senaste 11 åren som Transcendent Group listas som en av Sveriges bästa arbetsplatser. Transcendent Group är även högst upp på listan av alla medelstora bolag noterade på någon av Nasdaq Stockholms marknadsplatser.

”Under föregående år kämpade vi hårt för att ytterligare förstärka Transcendent Groups unika kultur. Det gör mig stolt att vi presterar så väl under ännu ett ansträngande år. Precis som 2020 så var 2021 starkt påverkat av pandemin vilket innebar en stor del hemarbete, och oro på marknaden. Medarbetare som trivs och mår bra på sin arbetsplats, presterar även bra vilket gör att Transcendent Group alltid levererar stort värde för sina kunder. Denna ranking är ett bevis på att vi gör mycket rätt som arbetsgivare vilket är synnerligen betydelsefullt för oss som ett värderingsstyrt bolag i dessa oroliga tider,” säger Martin Bohlin, VD Transcendent Group Sverige.

Great Place to Work hjälper företag att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur genom medarbetarundersökningar och kulturutvärderingar. Trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap är några av de dimensioner som utvärderas. De organisationer som rankas allra högst av sina medarbetare hamnar på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser. Transcendent Group tävlade i kategorin medelstora företag (50 – 249 medarbetare).

Läs mer om Great Place to Work, och se listan i sin helhet här.

Related news