News

Transcendent Group rangert som Norges 3. beste arbeidsplass

April 27, 2021

Transcendent Group har blitt rangert som Norges 3. beste arbeidsplass på Great Place to Work’s årlige toppliste, i kategorien små selskaper. Dette er det fjerde året på rad det norske selskapet er på topplisten. I fjor ble selskapet rangert som nummer 4.

«Jeg er utrolig stolt av det harde arbeidet alle mine kollegaer har lagt ned for å sammen lage en av Norges desidert beste arbeidsplasser,» sier Carsten Maartmann-Moe, Adm. Dir. Transcendent Group Norge. «Å fortsette vår vekstreise under et tøft år for mange er en ting, men å sammen være der for hverandre og sørge for at alle er sunne, fornøyde og suksessfulle under en global pandemi er noe helt annet. Vi er derfor glade, men ikke tilfredse, med å komme på tredjeplass. Vi er allerede i gang med å heve listen ytterligere, blant annet med å restrukturere godene våre for å lage incentiver for bærekraftig adferd. Og vi har allerede etablert en profittdelingsmodell som erstatning for individuelle bonuser. Vi ser en klar trend at både våre eksisterende og fremtidige ansatte ser etter fremoverlente arbeidsgivere som bryr seg om mer enn profitt. Vi er fast bestemt på å være nettopp det,» forsetter Carsten Maartmann-Moe.

Årlig publiserer Great Place to Work listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Listen løfter frem de organisasjonene som har lykkes med fokuset på kultur og effektivt lederskap. De organisasjonene som rangeres aller høyest av sine medarbeidere havner på topplisten over Norges Beste Arbeidsplasser. Transcendent Group konkurrerte i kategorien små selskaper (20-49 medarbeidere).

Les mer om Great Place to Work og se hele topplisten her.

Related news