News

Transcendent Group rankas som Norges näst bästa arbetsplats

April 28, 2022

Transcendent Group har rankats som Norges näst bästa arbetsplats på Great Place To Works årliga ranking, i kategorin små organisationer. Det är femte året i rad som Transcendent Group når topplistan i Norge. Förra året rankades bolaget på tredje plats.

"Vi är glada över erkännandet detta innebär. Great Place To Work ger oss värdefull feedback från våra anställda. Även om det är trevligt att bli uppmärksammad ligger det största värdet för oss i det arbete vi alla lägger ner för att förbli en fantastisk arbetsplats. Rankingen är med andra ord sekundär. Först och främst är vi stolta över att alla våra medarbetare bidrar till hur vi kan förbättra oss ytterligare i framtiden. Jag är också tacksam över att vi arbetar tillsammans med så många engagerade kollegor som tillsammans bygger Norges starkaste GRC-verksamhet", säger Carsten Maartmann-Moe, VD för Transcendent Group Norge.

Great Place to Work publicerar en årlig ranking över Norges bästa arbetsplatser. Listan lyfter fram de organisationer som har lyckats fokusera på kultur och effektivt ledarskap. Organisationerna som rankas högst av sina anställda når topplistan över Norges bästa arbetsplatser. Transcendent Group ingår i kategorin små organisationer (20-49 anställda).

Läs mer om Great Place to Work och se hela topplistan här.

Related news