News

Transcendent Group rankas som Norges tredje bästa arbetsplats

April 27, 2021

Transcendent Group rankas som Norges tredje bästa arbetsplats på Great Place to Works årliga topplista i kategorin små organisationer. Det är fjärde året i rad som det norska dotterbolaget når topplistan. Förra året rankades Transcendent Group som Norges fjärde bästa arbetsplats.

"Jag är oerhört stolt över det hårda arbete som alla mina kollegor lägger ner för att gemensamt göra TG till en så bra arbetsplats", kommenterade Carsten Maartmann-Moe, VD för Transcendent Group Norge. "Att växa på ett hållbart sätt under ett så tufft år är en sak, men att se till att alla anställda är friska, glada och frodas under en global pandemi är en annan. Vi är därför glada, men inte nöjda, över att nå tredje plats på listan. Framöver höjer vi ribban ytterligare genom att till exempel uppdatera vår ersättningsmodell för att främja ett mer hållbart arbetssätt, och vi har infört en modell för vinstdelning istället för individuella bonusar. Vi ser en tydlig utveckling i vad både nuvarande och framtida medarbetare söker i en arbetsplats, och vi är fast beslutna att uppnå det, fortsatte Carsten Maartmann-Moe.

Great Place to Work's publicerar en årlig ranking av Norges bästa arbetsplatser genom att utvärdera dimensionerna trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Rankingen framhäver organisationer som lyckats väl med sin företagskultur med ett särskilt fokus på effektivt ledarskap. Organisationerna som rankas högst av sina anställda når topplistan över Norges bästa arbetsplatser. Transcendent Group Norge ingår i kategorin små organisationer (20-49 anställda).

Läs mer om Great Place to Work och se listan i sin helhet här.

Related news