News

Arctic Conference 15-17 april

February 25, 2020

Som ett av Nordens ledande konsultbolag inom GRC är det en självklarhet för oss att engagera oss i branschorganisationer såsom ISACA och IIA. Både genom såväl styrelseåtaganden som utskottsarbete, men också genom deltagande vid större event och arrangemang på de arenor vi verkar. Då mer än hälften av våra konsulter är medlemmar i ISACA och att vi sammantaget har 26 stycken CISA, 15 CISM, 8 CRISC och 2 CGEIT känns det väldigt naturligt att kliva in som Platinum sponsor till Arctic Conference som går av stapeln den 15–17 april på Svalbard – den nordligaste cybersäkerhetskonferensen någonsin.  

Utöver att vi kan utlova en fantastisk naturupplevelse så har vi ett fullspäckat schema framför oss där vi bland annat får lyssna till ämnen som ”Living in the digital ecosystem – how to survive and prosper”, ”Quantum computing”, ”Human intelligence and AI” och ”Cybercrime – a real threat to society”.

Under galamiddagen den 16 april så kommer vår kollega Carsten Maartmann-Moe att visa hur gamla sårbarheter får nya konsekvenser när vi nyttjar sårbarheter i trådlösa nätverk för att visa hur drönare kan kapas under flygning. Som om det inte vore nog så ges deltagarna möjligheten att hacka en drönare live på scen. Vinnaren får drönaren!

För mer information kring vad du behöver ha installerat på telefonen för att vara med och tävla om drönaren och anmälan till konferensen, se nedan:

Arctic Conference – information och anmälan

 

Om inte förr, så hoppas jag vi ses den 15–17 april på Svalbard

Martin Bohlin, VD Transcendent Group Sverige

Carsten Maartmann-Moe, VD Transcendent Group Norge

Marko Ahola, VD Transcendent Group Finland

 

Related news