News

Carsten Maartman-Moe nominert til årets unge leder

February 7, 2018

Carsten Maartman-Moe ble kåret til en av Norges topp 100 unge ledere i 2017 på Assessit i Oslo den 6. Februar for sin innsats som avdelingsleder på Transcendent Group.

Årets Unge Ledere evaluerer Norges beste unge ledere under 40 år, og som har sittet i nåværende stilling i minst 12 måneder. Carsten Maartman-Moe ble kåret til en av Norges topp 100 unge ledere etter en prosess med nominasjon, online tester og gamification simulering.

“Vi er utrolig stolt over å ha en så flink leder i vår organisasjon. Carsten har vist at han lever etter våre verdier og leder teamet sitt i tråd med Transcendent Group sin kultur. Derfor er det veldig morsomt å få være med når Carsten anerkjennes som en av Norges fremste unge ledere”, sier Lars Reidar Vold-Andersen, CEO Transcendent Group Norge.

Carsten er partner og avdelingsleder på Transcendent Group Norge hvor han er ansvarlig for 10 erfarne konsulenter. Han er sertifisert hacker og er spesialisert innen cyber- og informasjonssikkerhet. Under Carsten sin ledelse de tre siste årene har avdelingen hans syv doblet både omsetning og resultat.

Om tildelingen sier Carsten:

“Vi leder i en kunnskapsbedrift, så min første prioritet er mine ansatte. Det betyr at vi må kunne gi dem interessante personlige og faglige utfordringer, nok fleksibilitet til å få en travel hverdag til å gå opp, muligheter til å utvide sin horisont, påvirkningsmuligheter og tydelige forventninger. Vi har de beste rådgiverne innen GRC; de er attraktive i arbeidsmarkedet, og uten dem stopper virksomheten opp. Det er en enkel prioritering å sette dem først”, sier Carsten Maartman-Moe.

Årets Unge Ledere tester, utfordrer og evaluerer Norges beste unge ledere gjennom et faglig forankret prosjekt med kandidatens læring i fokus. Årets Unge Ledere har vært gjennomført hvert år siden 2009. Årets Unge Ledere er basert på solid internasjonal forskning, resultatene som har blitt innhentet har inngått i forskningsprosjekter og blitt presentert på internasjonale konferanser.

Related news