News

För femte året i rad utses Transcendent Group till en av Sveriges bästa arbetsplatser

March 16, 2016

Transcendent Group är Sveriges sjunde bästa arbetsplats enligt Great Place to Works årliga undersökning, som offentliggjordes den 16 mars. Det är det femte gången i rad som bolaget får utmärkelsen som i år delades ut på Cirkus i Stockholm.

Transcendent Group erhöll utmärkelsen för första gången 2012 och har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser varje år sedan dess. 183 företag deltog i årets ranking och Transcendent Group hamnade på sjunde plats i kategorin medelstora organisationer (50-249 medarbetare), en ökning med fem placeringar sedan förra året. VD Martin Malm kommenterar:

– Sedan första året vi deltog i tävlingen har antalet medarbetare ökat med över 100 procent, vi har gått från att vara ett bolag till en hel koncern och har dessutom klivit upp en kategori i tävlingen, från små till medelstora organisationer. Att vi utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser alla år sedan dess känns fantastiskt, det visar att vi lyckats värna om vår företagskultur samtidigt som bolaget växer och förändras.

Anette Lidman, Transcendent Groups personalchef, tillägger:

– En framgångsfaktor för oss har varit att vi i takt med att vi blir större lagt allt mer fokus på att utveckla företagskulturen och vårt medarbetarerbjudande. Som konsultföretag är våra medarbetare helt avgörande för vår framgång och deras åsikter är därför ovärderliga när det handlar om förslag till förbättringar. Samtliga synpunkter från medarbetarundersökningen kommer därför att föras in i årets utvecklingsarbete och vi hoppas att detta kommer bidra till en ännu bättre placering nästa år.

Maria Grudén, VD på Great Place to Work Sverige, som har följt Transcendent Group under de senaste fem åren, säger:

– Transcendent Group har lyckats skapa en öppen företagskultur med en stark lagkänsla och familjär stämning. Det gemensamma intresset att specialisera sig och utveckla företagets tjänster samt leverera toppkvalitet mot kund samlar organisationen. För femte året i rad välkomnar vi Transcendent Group på listan över Sveriges bästa arbetsplatser.

Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och priset för de bästa arbetsplatserna har delats ut i Europa i tolv år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats.

Related news