News

För fjärde året i rad utnämns Transcendent Group till en av Sveriges bästa arbetsplatser

March 20, 2015

Transcendent Group är en av Sveriges bästa arbetsplatser 2015 enligt Great Place to Works årliga undersökning som offentliggjordes den 19 mars. Det är det fjärde gången i rad som bolaget får den utnämningen.

Transcendent Group erhöll utmärkelsen för första gången 2012 och har därefter utnämnts till en av Sveriges bästa arbetsplatser både 2013, 2014 och 2015 av Great Place to Work. VD Martin Malm kommenterar:

– Sedan 2012, första året vi deltog i tävlingen, har antalet medarbetare ökat med över 60 procent samtidigt som vi öppnat nya kontor i Oslo, Göteborg och Malmö samt etablerat dotterbolaget Solidify. Att vi fått utmärkelsen Sveriges bästa arbetsplats alla år sedan dess känns fantastiskt, det visar på att vi både lyckats värna om vår företagskultur samtidigt som vi fortsätter att växa i snabb takt.

Marit Bø Bornstein, Transcendent Groups personalchef, tillägger:

– Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår företagskultur och förstärka medarbetarerbjudandet. Som konsultföretag är vi medvetna om att våra medarbetare är vår i särklass viktigaste resurs och deras åsikter är därför ovärderliga när det handlar om förslag till förbättringar. Samtliga synpunkter från den senaste undersökningen har redan förts in i årets utvecklingsarbete.

Transcendent Group tog hem tolfte plats i kategorin små organisationer (20–49 medarbetare) för 2015. 148 företag deltog i årets tävling.

– Tron på medarbetarnas förmåga och en stark känsla av gemenskap är de centrala teman i Transcendent Groups resultat och vi är mycket glada att kunna uppmärksamma dem som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser för fjärde året i rad. Transcendent Group kan verkligen vara stolta över sitt resultat och vi ser att de är en av de bästa arbetsplatserna i sin bransch, säger Maria Grudén, VD på Great Place to Work Sverige.

Great Place to Work Institute grundades i USA 1983 och priset för de bästa arbetsplatserna har delats ut i Europa i tolv år. Listorna över Sveriges Bästa Arbetsplatser baseras bland annat på en undersökning bland företagens medarbetare som får fylla i svar på 59 påståenden om sin arbetsplats.

Related news