News

Gasellevirksomhet som utfordrer Big4

January 8, 2019

Transcendent Group er et konsulentfirma som tilbyr erfarne konsulenter innen Governance, Risk & Compliance (GRC). Selskapet er for andre året på rad kåret til Gasellebedrift - Norges raskest voksende selskaper. Med en helt annen oppfatning av hvordan man driver et konsulentselskap, utfordrer Transcendent de store etablerte konsulentselskapene.

Gunstig markedssituasjon

Etter bare fem år i markedet har Transcendent Group etablert seg som ettertraktet leverandør av GRC-tjenester blant Norges største virksomheter. Etterspørselen er stadig økende, delvis drevet av digitalisering, nye og endrede risikoer og reguleringer, samt bransjeoverskridende regelverk som GDPR.

“Etterspørselen etter erfarne konsulenter og helhetlige løsninger er tydelig, noe som passer oss perfekt ettersom vi kun har erfarne konsulenter med et gjennomsnitt på over ti års erfaring. Vi har siden oppstarten i 2013, skilt oss fra revisjons- og rådgivningsgigantene ved å tilby kun erfarne konsulenter som kan jobbe både strategisk og operasjonelt, og hvor den enkelte konsulent gjør hele jobben, fra oppstart til endelig leveranse. Det skaper selvfølgelig en stor verdi og tillit fra våre kunder “, sier Lars Reidar Vold-Andersen, tidligere administrerende direktør i Transcendent Group Norge.

En kultur som bygger konsulentenes personlige merkevare

Transcendent Group tilbyr ikke et produkt eller en ferdig modell for hver kunde, men i stedet tilbys hver kunde en eller flere spesialister som vil skreddersy en løsning for deres spesifikke behov og utfordringer. En kultur som løfter konsulentenes personlige merkevare.

”Vi utfordrer Big4 gjennom et helt annet syn på hvordan drive en konsulentvirksomhet, vi fokuserer på enkeltpersoner i selskapet. Som erfaren konsulent har du allerede et nettverk og en profil, du har allerede en personlig merkevare som vi ønsker å bidra til å videreutvikle. På den måten bygger vi også merkevaren vår, det er en konstant co-branding mellom våre konsulenters personlige merkevare og merkevaren Transcendent Group. Vi er stolte av å få låne våre konsulenters merkevare mens de er med oss, det er en stor ære, og noe som vi må dra nytte av, “fortsetter Lars Reidar Vold-Andersen.

Transcendent Group har blitt rangert på femte plass i Great Place to Works-listen over Norges beste arbeidsplasser. Carsten Maartmann-Moe overtar som Administrerende Direktør i Transcendent Group Norge fra 1. januar 2019. I følge han kommer fokuset fortsatt å være på arbeidskultur.

”Vi er en kunnskapsbedrift og ansetter kun de beste konsulentene innen GRC. De er svært attraktive på arbeidsmarkedet og vår virksomhet ville ikke kunne fortsette uten dem, det gjør det lett å prioritere dem først. Vi trenger å tilby våre ansatte spennende personlige og faglige utfordringer, løpende kompetanseutvikling, nye perspektiver og muligheter til å påvirke selskapets utvikling. Samtidig tilbyr vi en morsom arbeidsplass og fleksibilitet til våre ansatte for å få hverdagen til å fungere.” sier Carsten Maartmann-Moe.

Etisk hacker til topps

Lars Reidar Vold-Andersen som startet Transcendent Group Norge i 2013, forlater rollen som Administrerende Direktør for å fortsette i konsernet som Head of Emerging Markets. Carsten Maartmann-Moe, tidligere avdelingsleder, tar dermed over som Administrerende Direktør. Carsten er en sertifisert etisk hacker og spesialist i cyber- og informasjonssikkerhet.

“Vi er utrolig stolte over å ha en så dyktig leder i vår organisasjon. Carsten har vist at han lever i henhold til våre verdier og har ledet sin avdelingen helt i tråd med Transcendent Group sin kultur. Jeg ser også positivt på at vi går i bresjen med en sertifisert hacker og cyber-spesialist i en lederposisjon, en utvikling som jeg tror vi vil se mer av i takt med ny teknologi og digitalisering. Det er med stor glede at jeg overlater stafettpinnen “, avslutter Lars Reidar Vold-Andersen.

Om Transcendent Group

Hos Transcendent Group møter du erfarne konsulenter innen Governance, Risk and Compliance. Våre tjenester skaper trygghet og muligheter for organisasjoner i en rekke bransjer. Transcendent Group har blitt kåret til Norges femte beste arbeidsplass (Great Place to Work), og til en Gasellebedrift to år på rad.

Related news