News

Transcendent Group är en av Sveriges bästa arbetsplatser

March 26, 2018

Transcendent Group är Sveriges åttonde bästa arbetsplats enligt Great Place to Works årliga undersökning, som offentliggjordes under ett stort event på cirkus den 26 mars.

– Den här utmärkelsen betyder otroligt mycket för oss. I takt med att Transcendent Group expanderar i snabb takt, såväl i Sverige som utomlands, blir vikten av att värna vår företagskultur än mer påtaglig. Den här utmärkelsen visar att vi har lyckats med det och att våra medarbetare trivs, mår bra och har kul på resan, säger Martin Bohlin, VD Transcendent Group Stockholm

Transcendent Group erhöll utmärkelsen för första gången 2012, och har varit ett Great Place to Work varje år sedan dess.

– För oss är Great Place to Work ett strategiskt verktyg som vi använder för att hela tiden bli en bättre arbetsplats och utveckla både vår företagskultur och vårt medarbetarerbjudande. Som konsultföretag är våra medarbetare vår absolut viktigaste tillgång, vilket gör det till en enkel prioritering att sätta deras välmående först, säger Lisa Dennis, HR-chef Transcendent Group

Transcendent Group tävlade i kategorin små företag. De tävlade även i Norge, där de kom på en femte plats.

– Det som utmärker oss är vår familjära känsla och öppna företagskultur. Vi arbetar hela tiden för att vara personliga, och har ett högt förtroende för våra anställda och en stark laganda. Vi är så glada över att ha blivit utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser, det visar på att det är möjligt att växa och samtidigt behålla sin familjära företagskultur, säger Christina Falk, VD Transcendent Group Sydväst

Om Great Place to Work

– På listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser hittar vi företag och organisationer som har lyckats skapa en arbetsplatsupplevelse som är likvärdig oavsett medarbetarens kön, ålder eller ursprung. Med fokus på sina värderingar och sina medarbetares behov skapar man ett arbetsgivarerbjudande som skapar engagemang och resultat, säger Maria Grudén, vd på Great Place to Work.

Great Place to Work Institute, Inc. är ett undersöknings-och konsultföretag som har sitt huvudkontor i USA och ett stort antal dotterbolag världen över. De arbetar med att utveckla arbetsplatser och organisationer. Mest kända är de för sina listor Fortune100 BEST och Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Varje år genomför Great Place to Work en världsomspännande arbetsplatsstudie och utvärderar kvalitén på tusentals arbetsplatser från två perspektiv. I Sverige deltar flera hundra organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Det är listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Related news