News

Transcendent Group – En av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work

April 23, 2019

Varje år låter vi Great Place To Work Institute, ett oberoende globalt konsultbolag, utvärdera oss som arbetsplats och arbetsgivare. Deras arbetsplatsranking utgörs av dels en rigorös och djuplodande medarbetarundersökning med fokus på trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap och dels en genomgång av bolagets underliggande struktur och styrning för att vara- och bli en ännu bättre arbetsplats. I år utvärderades vi i kategorin medelstora företag (50-249 anställda). 

Att hamna på listan över Sveriges bästa arbetsplatser vid en mätpunkt är fantastiskt, men att vara med på listan sex gånger inom loppet av sju år, det är en sann bedrift och något jag är oerhört stolt över. Det säger en del om vad som är viktigt på riktigt för oss. För mig är placeringen i sig inte det viktigaste, utan det faktum att mina kollegor känner och upplever detta varje dag. Transcendent Group är en varm arbetsplats där vi bryr oss om varandra och vi är stolta över det vi åstadkommit tillsammans och att vi gör skillnad, inte bara för våra kunder, utan också i den omvärld vi verkar.

Jag har som personligt mål att vi årligen ska finnas med på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser. Målsättningen speglas också i våra andra marknader där målbilden är tydligt formulerad av styrelsen, det vill säga att vi ska vara med på topplistan över de bästa arbetsplatserna i alla marknader vi verkar på med fler än 20 anställda. För att vi ska kunna nå den målbilden krävs hårt arbete med fokus på transparens och medverkan där vår kultur är avgörande och det som verkligen skiljer oss från våra kollegor i branschen. Positiva och framförallt engagerade medarbetare leder till nöjda kunder, egentligen är det inte svårare än så.

I år placerade vi oss dessutom för andra året i rad på listan över Norges bäste arbetsplatser i kategorin små bolag (20-49 medarbetare) samtidigt som vår fantastiskt inspirerande HR-chef, Lisa Dennis, fick pris som året HR-personlighet. Magiskt!

Arbetet är självklart redan igång med att förstärka och göra mer av det vi redan gör bra, men också att utveckla det som behöver bli bättre i strävan mot att fortsätta vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Vill du vara med på resan? Se våra lediga tjänster på https://transcendentgroup.com/career/.

Håll i hatten, nu åker vi!

Martin Bohlin, VD Transcendent Group Stockholm 

 

Related news