News

Transcendent Group på 5. plass på Great Place to Work Norge

March 20, 2018

Transcendent Group er en av Norges beste arbeidsplasser, ifølge den årlige Great Place to Work undersøkelsen.

-Transcendent Group utmerker seg gjennom sin høye tillit til sine ansatte og en sterk følelse av fellesskap, og vi er mye glade for å kunne utnevne dem som en av Norges beste arbeidsplasser. De har vist hvordan et selskap kan bruke sin bedriftskultur som et verktøy i veksten sin. Transcendent Group kan virkelig være stolte av sine resultater, og vi ser at de er en av de beste arbeidsplasser i sin bransje, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck, i Great Place to Work.

Denne utmerkelsen er den siste i en rekke av utmerkelser som Transcendent Group har fått den siste tiden. De har nylig blitt utnevnt til både Gasellebedrift i DNs kåring av raskt voksende, lønnsomme norske bedrifter, og til en Inc.5000 Europe bedrift, en rangering av de raskest voksende private selskaper i Europa. Videre har en av deres ledere blitt vurdert å være en av Norges beste unge ledere under 40 år, i Assessit Årets Unge ledere kåring.

-Vi er utrolig stolt over å ha kommet på 5. plass. på Great Place to Work listen. Det at våre kollegaer setter så stor pris på arbeidsplassen sin gjør at dette er den utmerkelsen som henger høyest. For oss er Great Place to Work et strategisk verktøy vi aktivt bruker for å videreutvikle arbeidsplassen vår. Vi er en kunnskapsbedrift og ansetter kun de beste rådgiverne innen GRC og uten dem stopper virksomheten opp. Våre medarbeidere gjør arbeidsplassen bedre og styrker vår bedriftskultur hver eneste dag, noe som gjør det enkelt å sette dem først, sier Lars Reidar Vold-Andersen, adm. direktør i Transcendent Group Norge.

Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangerer Great Place to Work de beste arbeidsplassene.

– De beste arbeidsplassene har introduksjonsprogrammer og opplæring av nyansatte, personlig og faglig  utvikling på arbeidsplassen, og en tydelig kommunisert hensikt som gjør at arbeidsplassen blir mer enn bare en jobb,” sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck, i Great Place to Work.

Om Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt rådgivings- og analyseselskap som bygger, opprettholder og anerkjenner høy tillit og presterende arbeidskulturer.

I over 30 år har Great Place to Work vært rådgiver for organisasjoner i privat-, offentlig- og frivillig/ideell sektor. I Norge har Great Place to Work bistått norske organisasjoner de siste 15 år.

Globalt samarbeider Great Place to Work årlig med rundt 13 000 virksomheter, og har over tid samlet data og beste praksis fra over 100 millioner mennesker verden over.

Om Norges Beste Arbeidsplasser

Siden 1998 har Great Place to Work kåret de beste arbeidsplassene i ulike land og regioner. I 2018 er det 15. gang utmerkelsen deles ut i Norge og det har aldri før vært flere nominert til utmerkelsen. Det siste året har Great Place to Work samarbeidet med 201 organisasjoner med til sammen over 31 000 medarbeidere.

Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangerer Great Place to Work de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 – 499 medarbeidere, 50 – 199 medarbeidere og 20-50 medarbeidere. Great Place to Work Norge har i det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31000 medarbeidere.

Related news