News

Transcendent Group utses till Gasellföretag för tredje gången

October 2, 2013

Dagens Industri har nu påbörjat offentliggörandet av Sveriges snabbast växande företag. Transcendent Group tillhör de 0,5 procent av landets företag som utses till Gasellföretag 2013 och erhåller därmed utmärkelsen för tredje gången.

Dagens Industri delar årligen ut Gasellpris till Sveriges snabbast växande företag. För att utses till Gasell måste ett företags fyra senaste årsredovisningar uppfylla följande kriterier:

·  en omsättning som överstiger 10 Mkr

·  minst tio anställda

·  minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret

·  ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren

·  ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt

·  i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner

·  sunda finanser.

Transcendent Group erhöll priset första gången 2008, andra gången 2012 och har nu, 2013, fått det igen. VD Martin Malm kommenterar utmärkelsen:

‒ Att utnämnas till Gasellföretag för andra året i rad är naturligtvis roligt i sig, men det är framförallt ett kvitto på att vi alltjämt utvecklas och att vårt erbjudande uppskattas av våra kunder.

‒ Som jag sade redan förra året så handlar vår verksamhet – enkelt uttryckt – om att skapa trygghet och möjligheter för myndigheter, företag och andra organisationer. Mot den bakgrunden känns det extra bra att för andra året på rad kunna påvisa en god egen utveckling.

Related news