News

For fjerde år på rad er Transcendent Group kåret til Gasellebedrift

February 16, 2021

Transcendent Group Norge er for fjerde året på rad kåret til gasellebedrift. Kriteriene for å være en gasellebedrift er å være et aksjeselskap, å ha levert godkjente regnskaper, minst doblet omsetningen over fire år, hatt en omsetning på over en million kroner første år og et positivt samlet driftsreultat, samt unngått fallende omsetning. Kåringen gjøres av Dagens Næringsliv. Tallene viser til regnskapsåret 2019.

Transcendent Group i Norge har opplevd en lønnsom vekst på 158.55% de tre siste årene (2016-19), hvor omsetningen har vokst fra 23,4 til 60,6 millioner, og driftsresultatet fra 2,3 til 8,2 millioner.

«Vekst er i vårt DNA, og skaper verdi for våre kunder og muligheter for våre ansatte. Vi konkurrerer med de største og mest profesjonelle rådgivingshusene i bransjen, og trives godt i vår posisjon som underdog. At vi lykkes med bærekraftig vekst basert på vår strategi om å rekruttere de beste erfarne rådgiverne innen styring, risiko og samsvar er ingen tilfeldighet, og viser at vi er rigget for videre vekst. Vi opplever at vår varemerkeplatform og våre tjenester resonnerer godt i markedet og ser på nye tjenester der regulatoriske krav vil gjøre seg gjeldende, blant annet innen områder som cybersikkerhet, etterlevelse (compliance), bærekraft og ESG,» sier Carsten Maartmann-Moe, Adm. Dir. Transcendent Group Norge.

Related news