News

Transcendent Group är Norges fjärde bästa arbetsplats

May 27, 2020

Transcendent Group har i Great Place to Works årliga topplista för andra året i rad blivit rankad som Norges fjärde bästa arbetsplats i kategorin små organisationer. Det är tredje året i rad som det norska dotterbolaget finns med på topplistan.

"Det är särskilt glädjande att vi behåller vår position som en omtyckt arbetsplats i en period då vi samtidigt upplever en stark tillväxt. Jag är stolt över mina medarbetare och den kultur vi har skapat, en kultur som är en styrka också i den unika situation som alla nu befinner sig i. Det har alltid varit en del av vår strategi att vara en av Norges bästa arbetsplatser, och vi ser att det blir allt viktigare att vara en bra och attraktiv arbetsgivare,” kommenterade Carsten Maartmann-Moe, vd Transcendent Group Norge.

Great Place to Work publicerar årligen en lista över Norges bästa arbetsplatser. Listan lyfter fram organisationer som har lyckats väl med särskilt fokus på kultur och effektivt ledarskap. De organisationer som rankas högst av sina medarbetare hamnar högst på topplistan över Norges bästa arbetsplatser. Transcendent Group Norge ingår i kategorin små organisationer (20-49 medarbetare).

För mer information, kontakta:
Martin Malm, VD Transcendent Group
martin.malm@transcendentgroup.com 
+46 73 335 94 26

Om Transcendent Group
Hos Transcendent Group möter du erfarna konsulter inom Governance, Risk och Compliance. Våra tjänster skapar trygghet och möjligheter för myndigheter, företag och andra organisationer inom en rad olika branscher. Sedan bolagets start 2001 har Transcendent byggt ett differentierat erbjudande baserat på en värderingsdriven kultur med erfarna experter. Transcendent Group är en av Sveriges bästa arbetsplatser 2019 och har varit ett Great Place to Work sedan 2012. Transcendent Group har cirka 130 antal anställda i 8 länder runtom i Europa. Transcendent Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market. Bolagets Certified Adviser är Avanza Bank, +46(0)8-409 421 20, corp@avanza.se. För mer information, besök www.transcendentgroup.com.

Related news