News

Transcendent Group Belgien utser Isabelle Colin till ny vd

March 12, 2021

Transcendent Group Belgien har utsett Isabelle Colin till ny vd för bolagets belgiska verksamhet. Isabelle Colin efterträder Nicolas Jongen och tillträdde sin roll den 11 mars.

Isabelle Colin har varit anställd på Transcendent Group sedan början av 2020 och kommer senast från rollen som Head of Risk för den belgiska verksamheten. Hon har tidigare arbetat inom internrevision och riskhantering för EY, Citibank och Beobank, och som externrevisor på KPMG.

”Isabelle har gedigen erfarenhet från revision och riskhantering genom flertalet positioner inom finanssektorn, och är en mycket uppskattad kollega. Hon får nu en viktig roll när det kommer till vår position i förhållande till utvecklingen av den belgiska verksamheten i Bryssel. Vi kommer att stärka organisationen ytterligare för att vara väl positionerade att möta efterfrågan i regionen”, säger Martin Malm, vd Transcendent Group.

”Det känns fantastiskt att ha fått förtroendet att ta över stafettpinnen efter Nicolas och leda den belgiska verksamheten in i nästa fas. Jag ser fram emot att fortsatt få leverera affärskritiska tjänster till våra kunder i regionen och samtidigt följa den regulatoriska utvecklingen inom GRC på nära håll i Europas huvudstad”, säger Isabelle Colin.

Transcendent Group expanderade till Belgien 2018, och har idag 5 anställda lokalt.

Related news