News

Transcendent Group rangert som Norges nest beste arbeidsplass

April 28, 2022

Transcendent Group er rangert som Norges nest beste arbeidsplass på Great Place To Work sin årlige rangering, i småbedriftenes kategori. Dette er femte året på rad at Transcendent Group står på topplisten i Norge. I fjor ble selskapet rangert som nummer tre på listen.

– Vi er naturligvis veldig glade for at våre ansatte synes vi er et strålende sted å jobbe! Great Place To Work gir oss verdifulle tilbakemeldinger fra våre ansatte. Og selv om det er fint å bli anerkjent, ligger den største verdien for oss i arbeidet vi alle legger ned for å forbli en fantastisk arbeidsplass. Med andre ord er rangeringen sekundær. Først og fremst er vi stolte over at alle våre ansatte bidrar til hvordan vi kan forbedre oss videre i fremtiden. Jeg er også takknemlig for at vi jobber sammen med så mange engasjerte kolleger som sammen bygger Norges sterkeste GRC-virksomhet, sier Carsten Maartmann-Moe, administrerende direktør i Transcendent Group Norway.

Hvert år publiserer Great Place to Work listen over Norges beste arbeidsplasser. Listen fremhever organisasjonene som har lyktes med å fokusere på kultur og effektivt lederskap. Organisasjonene som rangerer høyest av sine ansatte er på topplisten over Norges beste arbeidsplasser. Transcendent Group konkurrerte i småbedriftenes kategori (20-49 ansatte).

Les mer om Great Place to Work og se hele topplisten her.

Related news